Joker

Vi har for tiden noen utfordringer med å vise trekningen.

Norsk Tipping om Joker

Joker fra Norsk Tipping – Lottotallene
Joker fra Norsk Tipping – Lottotallene

Joker er et spill med trekning onsdag og lørdag hver uke. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt – for de øvrige premiene gjelder det å ha flest mulig riktige av fem trukne tall.

Du kan spille Joker på flere måter:

  • Alene
  • Sammen med andre spill

Alene

  1. Klikk på Joker.
  2. Velg antall spill. Ditt første spill per kjøp vil være de fem bakerste sifrene i spillerkortnummeret. De neste spillene vil være tilfeldig generert.
  3. Velg antall uker.
  4. Velg om du vil spille onsdag, lørdag eller begge dager.

Sammen med andre spill (Lotto og VikingLotto (web))

  1. Et eget felt hvor du velger antall jokere du ønsker å spille. Den første per kjøp basert på spillerkortnummeret, de øvrige tilfeldig generert.
  2. Antall uker henger sammen med dine valg for Lotto/VikingLotto.

Sammen med andre spill (Lotto, VikingLotto, Keno, Extra (mobil))

Joker har innleveringsfrist hver onsdag og lørdag kl. 18.00. Trekningen foretas senere samme kveld. Trekningen sendes på TV sammen med Lotto og VikingLotto. Trekningsresultatene offentliggjøres deretter på tekst-tv, internett og mobil.

Førstepremien i Joker går til en tilfeldig uttrukket Joker-spiller. Førstepremien starter på et minimumbeløp. Derfra er det fem trinn til det høyeste beløpet. Dit kommer vinneren ved å velge rett opp eller ned på fem siffer vinneren får som «sine». Er tallene Norsk Tipping trekker, høyere eller lavere enn spillerens tall? Det kan også trekkes en «Joker», og da vinner spilleren automatisk høyeste premiebeløp.

For de øvrige premiegruppene er det de tallene som står på spillerens kvittering som er utgangspunktet. Man kan ha flere joker-deltakelser i samme trekning. Den første er basert på spillerkortnummeret (de fem bakerste sifrene) – de øvrige er tilfeldig generert.

Det er premie for 5, 4, 3 og 2 riktige tall – men de må være plassert på rett plass.

For eksempel:
Har du en 5’er som ditt bakerste tall, og det blir trukket en 5’er der, så har du én rett. Det Blir 5’eren trukket ut på en annen plassering, blir det ingen rett.
Premieutbetaling

Umiddelbart etter at resultatet på et spill er klart, vil premien blir overført til deg.

Jokerkandidat

Betegnelse på førstepremievinneren i Joker.

Opp og ned

Førstepremievinneren i Joker skal være med i TV-trekningen og kan øke premien sin ved å spille et enkelt opp/ned-spill. Spilleren får utdelt fem tall mellom 0 og 9. For hvert tall skal vedkommende gjette om det tallet Norsk Tipping trekker ut, er høyere eller lavere enn spillerens tall. Gjetter spilleren rett – eller det blir likt tall – øker spillerens premie. Feil svar, sender spilleren ned et trinn på premiestigen. Norsk Tipping trekker sine tall blant 11 «kuler»: 0-9 pluss en joker. Dersom jokeren trekkes, går spilleren automatisk til toppen av premiestigen og vinner hele førstepremiepotten.
Premiestige

Førstepremievinneren er garantert en minstepremie, men kan klatre fem trinn på premiestigen til topp-premien.

Rett plass

For 2.-5. premie får man rett dersom du har de de uttrukne tallene på korrekt plass på din egen spillkvittering. Hvis en 7’er blir trukket ut på midterste plass, hjelper det ikke hvis du har en 7’er på bakerste plass.

by braadland as // © 2024
optimalized with Sonar SEO
annonsere? // advertise?